Ett steg framåt... två steg tillbaka?

Hej igen! 
Jag kände att det nog var dags att skriva ett par rader igen, det var ju ett tag sedan sist 😊

Förra gången jag skrev så var det dags för mig att komma igång med arbetsträningen... jag och min handläggare på AF var iväg och tittade på Kyrkboden där jag skulle börja och pratade lite med dom om hur vi skulle lägga upp det? Skulle jag gå varje dag eller kanske måndag, onsdag och fredag? Efter att vi pratat en stund så kom vi fram till att vi skulle börja med tre dagar i veckan från 10,00-14,00 och sen utvärdera efter några veckor och se hur det hade gått?

(null)


Det första försöket fungerade inte så bra, jag försökte verkligen ta mig i kragen och komma iväg... men det gick bara inte 😢. Jag kände mig så misslyckad! För jag vet ju innerst inne att jag MÅSTE ta mig ut, och jag VILL övervinna ångesten! Men det är så jobbigt och oerhört kämpigt!

(null)

Som tur är så har jag en väldigt snäll och förstående handledare på Kyrkboden, så hon förstod att jag inte mådde bra och stöttade mig jätte mkt oavsett om jag kom dit och var där 30min eller 2 timmar så spelade det ingen roll, för hon förstod att jag försökte! Så skönt att någon lyssnade på mig! Det hjälpte oerhört mycket! ♥️.

(null)

Nu är det iallafall juluppehåll på Kyrkboden så nu blir det förhoppningsvis en lugn jul och nyår 😊.

En annan sak som också hänt sedan sist är att jag har fyllt år och blivit ett år äldre 😀🎉
Jag hade en lugn och jätte skön födelsedag, min syster var här och grattade mig och vi bakade tårta och lagade god mat tillsammans. Så nu är jag ett år äldre, och kanske lite klokare? 😜. 

(null)

Nu ska jag ta en liten promenad tänkte jag. Skriver snart igen! 

Kramizar! ♥️ 
/Anjelicka

Anjelickaleontina87.blogg.se

Välkommen till min blogg 😊. Här kan ni läsa om mig och min snåriga väg genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0