I vÀntan pÄ besked...

Ja... jag lovade ju att jag skulle ge er en uppdatering efter att jag varit hos T i örebro, sÄ jag tÀnker att vi börjar dÀr. Det var verkligen snö kaos hÀr hemma eftersom att det snöat och kommit ner drygt 30cm pÄ bara nÄgra dagar... men jag hade pratat med R och han lovade att han skulle hjÀlpa mig och skjutsa in mig sÄ att jag slapp köra sjÀlv iallafall :)

Det kĂ€ndes bra att fĂ„ trĂ€ffa T igen eftersom att det var ganska lĂ€nge sedan jag trĂ€ffade henne, vi började som vanligt med att mĂ€ta puls och blodtryck och sĂ„ tog vi en vikt ocksĂ„, det kĂ€nns bea att T hĂ„ller lite koll pĂ„ mig eftersom att vĂ„ran VC hĂ€r i stan inte alls verkar ta folk pĂ„ allvar.. eller iallafall tar dom inte mig pĂ„ allvar nĂ€r jag ringer dit och vill ha en tid... Men allting sĂ„g Ă€ndĂ„ okej ut sĂ„ vi fortsatte att prata om hur jag mĂ„r rent allmĂ€nt? 

(null)

SĂ„ hur mĂ„r jag dĂ„? Ja, Ă€rligt talat sĂ„ mĂ„r jag inte alls bra just nu... jag har ju fĂ„tt en ny handlĂ€ggare pĂ„ FK eftersom att min gamla handlĂ€ggare tydligen skulle vara tjĂ€nstledig.. men det som jag inte fĂ„tt nĂ„gon information om Ă€r att dom tydligen har bestĂ€mt att neka mitt sjukintyg frĂ„n i december, varför vet jag inte riktigt? Ärendet ligger tydligen hos deras specialister nu och jag skulle fĂ„ besked skriftligen nĂ€r dom fattat beslutet... sĂ„ medans jag vĂ€ntar pĂ„ deras slutgiltiga besked sĂ„ kan jag inte göra sĂ„ mkt.. men inombords sĂ„ skriker hjĂ€rtat KAOS!! HJÄLP!! HUR SKA JAG ORKA? 

(null)

Jag har tagit kontakt med socialen för att kolla upp hur det fungerar med försörjningsstöd? Men eftersom att jag fortfarande bor hemma hos mina förĂ€ldrar sĂ„ Ă€r det lĂ„ngt ifrĂ„n sĂ€kert att jag kommer bli beviljad det... Undrar om dom har nĂ„got hjĂ€rta över huvudtaget? Hur ska man kunna överleva utan nĂ„gon inkomst alls? För Ă€ven om jag bor hemma sĂ„ har ju Ă€ven jag vissa utgifter som mĂ„ste betalas... och sĂ„ har FK mage att sĂ€ga "försök att inte stressa upp dig" 

(null)

Det kĂ€nns som att jag hĂ„ller pĂ„ att gĂ„ sönder inifrĂ„n och ut! Jag vill bara skrika och grĂ„ta... hjĂ€rtat vĂ€rker och jag vet varken ut eller in? Jag vill bara ha ett beslut sĂ„ att jag vet hur jag ska ta mig vidare? Vad blir nĂ€sta steg liksom? Men jag vĂ€ntar fortfarande pĂ„ det dĂ€r brevet... SĂ„ under tiden sĂ„ fĂ„r jag göra mitt bĂ€sta för att inte tappa hoppet helt hĂ€r hemma.. 

(null)

Jag försöker sysselsĂ€tta mig med det jag kan hĂ€r hemma sĂ„ lĂ€nge, sĂ„ idag valde jag att ta fram pĂ€rlorna och göra nĂ„gra armband :) 
Jag vet att det hjĂ€lper lite att vara ute i naturen ocksĂ„ nĂ€r tankarna blir för mĂ„nga... sĂ„ jag funderar pĂ„ att ta mig en kvĂ€llspromenad hĂ€r nu innan det blir kolsvart ute. 

(null)

(null)

Jag försöker ta en dag i taget sĂ„ gott det gĂ„r... jag skriver igen nĂ€r jag vet mer om hur det blir? 
Ta hand om er dĂ€r ute sĂ„ lĂ€nge! 

Kramizar! /Anjelicka 

Anjelickaleontina87.blogg.se

VĂ€lkommen till min blogg 😊. HĂ€r kan ni lĂ€sa om mig och min snĂ„riga vĂ€g genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0