Psykiatri dags idag...

Ja, idag har jag varit pĂ„ allmĂ€npsykiatrin igen, fast inte hos Michaela som jag kĂ€nner sedan tidigare utan hos en annan dam som heter Ann, hon Ă€r socialpedagog... kurator? Ă€r det samma sak? Jag kĂ€nner att jag inte har sĂ„n bra koll pĂ„ vad skillnaden Ă€r egentligen? Men det blir förhoppningsvis bra i slutĂ€ndan... Jag försöker se det positvt iallafall, Ă€ven om det Ă€r oerhört kĂ€mpigt ibland! 

SĂ„.. hur gick det pĂ„ mötet dĂ„? Är ni nyfikna?


Jo det gick faktiskt helt okej, det Ă€r fortfarande oerhört jobbigt att prata om vissa saker och olika hĂ€ndelser i mitt liv... Det kĂ€nns fortfarande som ett öppet skrapsĂ„r som gĂ„r sönder lite varje gĂ„ng jag petar i det... 😱

Men samtidigt sĂ„ vet jag att jag mĂ„ste acceptera att det faktiskt gör ont... och att jag mĂ„ste lĂ„ta det fĂ„ göra ont ibland ocksĂ„... Ă€ven om jag har jĂ€tte svĂ„rt att slĂ€ppa pĂ„ mitt clownface och min fasad som jag ofta visar upp inför andra.. Det krĂ€vs vĂ€ldigt mkt övning! men smĂ„ smĂ„ steg i taget... 

Jag ska trĂ€ffa henne igen om tvĂ„ veckor vilket kĂ€nns helt okej, lite skrĂ€mmande ocksĂ„... men jag ska klara det! 

Det kĂ€nns som en ganska bra början iallafall. Förhoppningsvis sĂ„ blir det bra i slutĂ€ndan... den som lever fĂ„r se â˜ș. 


Nu ska jag ta en promenad och rensa tankarna lite.. Ă€r sĂ„Ă„ trött i huvudet nu! Men ta hand om varrandra och ha det bĂ€st tills vi hörs igen â˜ș. 

/Anjelicka 

Anjelickaleontina87.blogg.se

VĂ€lkommen till min blogg 😊. HĂ€r kan ni lĂ€sa om mig och min snĂ„riga vĂ€g genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0