Uppföljning av Besöket hos T.

Hej igen i sommarvĂ€rmen! 


Ja, senast nĂ€r jag skrev sĂ„ lovade jag att jag skulle uppdatera er om hur det gick nĂ€r jag trĂ€ffade min lĂ€kare i torsdags, sĂ„ det tĂ€nkte jag försöka mig pĂ„ nu 😊. 


Som vanligt nĂ€r jag skulle ivĂ€g nĂ„gonstans, och framför allt nĂ€r jag mĂ„ste köra bil och ta mig dit sjĂ€lv sĂ„ vaknade jag jĂ€tte tidigt med en Ă„ngestklump i magen och katasttoftankarna gick verkligen pĂ„ högvarv... ska jag verkligen göra detta? klarar jag det? tĂ€nk om du blir yr och svimmar i bilen nĂ€r du kör? det kanske Ă€r bĂ€ttre att du avbokar?.... Alla dessa tankar snurrade runt i huvudet pĂ„ mig! SĂ„ vad hĂ€nde tillslut dĂ„? Jo jag bestĂ€mde mig för att följa rĂ„det som jag fĂ„tt bĂ„de av min psykolog och av min kompis. Jag valde att lĂ€gga upp det i olika nivĂ„er, hur menar jag dĂ„? Jo, det första som jag behövde göra var att stiga upp och Ă€ta frukost, och dĂ„ fokuserade jag bara pĂ„ just det "Nu ska jag bara stiga upp ur sĂ€ngen" och sen nĂ€r jag klarat det sĂ„ kom nĂ€sta etapp, "Nu ska jag bara sĂ€tta mig i bilen" och sĂ„ fortsatte jag sĂ„ hela vĂ€gen, Ă€nda tills jag Ă€ntligen var framme pĂ„ parkeringen, Svettig och darrig med YES!! Nu Ă„terstĂ„r bara nĂ€sta etapp... 

Bilden hĂ€r ovanför Ă€r tagen precis innan jag med stappliga ben tog mig in till vĂ€ntrummet för att vĂ€nta pĂ„ T. 


Det kĂ€ndes som att det var ett vĂ€ldigt bra besök, och det var skönt att fĂ„ ventilera och prata av sig lite. Vi passade pĂ„ att mĂ€ta puls, blodtryck och vikt samtidigt, T tyckte att min puls var lite förhöjd första gĂ„ngen, men nĂ€r jag förklarade att jag var nervös och hade Ă„ngest sĂ„ sa hon att det kunde vara en bidragande orsak till pulshöjningen, och nĂ€r hon sen mĂ€tte pulsen en gĂ„ng till nĂ€r vi hade pratat klart sĂ„ hade den gĂ„tt tillbaka till normal lĂ€ge igen sĂ„ det kĂ€ndes bra! 😊. 

Jag fick behÄlla mina mediciner, vi bytte ut en mot en annan ÄngestdÀmpande och sÄ fick jag en ny medicin som ska hjÀlpa mig med mina sömnbesvÀr, det kÀnns som att det kommer bli bra i slutÀndan.


Jag var helt slut nĂ€r jag kom hem och hade ont i huvudet, förmodligen pĂ„ grund av att alla spĂ€nningarna slĂ€ppte nĂ€r jag slutligen fick slappna av ordentligt. Men jag Ă€r SÅ GLAD att jag tog mig i kragen och klarade av att stĂ„ emot Ă„ngesten sĂ„ att jag kom ivĂ€g till lĂ€karen. YES!! 1-0 till mig! 

NĂ€sta möte med T kommer att bli i september och dĂ„ ska Ă€ven min handlĂ€ggare pĂ„ Fk och Ams medverka för att diskutera hur jag pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt ska kunna komma ut i nĂ„gon form av sysselsĂ€ttning igen, det kĂ€nns sĂ„klart lite nervöst men det kĂ€nns Ă€ndĂ„ som att jag och T Ă€r inne pĂ„ samma linje dĂ€r sĂ„ det blir förhoppningsvis bra i slutĂ€ndan! 😊. Ett steg i taget, en dag i sĂ€nder. Nu ska jag försöka ta mig ut i sommarvĂ€rmen och njuta lite. Ha det bĂ€st sĂ„ lĂ€nge och ta hand om er! 


/Anjelicka 

Anjelickaleontina87.blogg.se

VĂ€lkommen till min blogg 😊. HĂ€r kan ni lĂ€sa om mig och min snĂ„riga vĂ€g genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0