Upp och ner och lite hit och dit...

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade er hĂ€r inne. Men det hĂ€nder sĂ„ vĂ€ldigt mkt runt omkring mig just sĂ„ jag vet knappt vart jag ska börja? Just nu sĂ„ kĂ€nner jag bara att 


Jag behöver hjĂ€lp!


(null)



Det kÀnns lite som att jag har tappat bort mig sjÀlv lite i allt det hÀr, vem Àr jag? Hur ska jag göra för att ta mig igenom detta utan att brÀnna mig allt för mkt pÄ alla tistlar och törnar som finns hÀr utefter vÀgen?


(null)


jag vet inte lĂ€ngre vilket ben jag ska stĂ„ pĂ„ eller i vilken Ă€nde jag ska börja? Det snurrar runt runt i mitt huvud, allt inom mig skriker HJÄLP MIG!! Men jag vet inte hur jag ska ta mig vidare?  


PĂ„ vilket sĂ€tt börjar jag? Jag skĂ€ms sĂ„ oerhört mkt över mig sjĂ€lv just nu och jag har sĂ„ svĂ„rt att hitta tillbaka till fotfĂ€stet igen... hur gör jag? 


(null)


Jag balanserar just nu pĂ„ en liten tunn lina som bara blir tunnare och tunnare och jag vĂ„gar knappt ens tĂ€nka pĂ„ vad som kommer hĂ€nda nĂ€r den tillslut brister och jag faller hejdlöst mot marken igen...  

(null)

samtidigt sĂ„ försöker jag att ta en dag i taget och gör sĂ„ gott jag kan för att hantera vardagen sĂ„ gott jag kan! För nĂ„gonstans sĂ„ vet jag ju att det kommer bli bĂ€ttre, eller det mĂ„ste ju bli bĂ€ttre nĂ„gon gĂ„ng... eller?  

(null)

Jo! jag vĂ€ljer att tro pĂ„ det! Det kommer att bli bĂ€ttre! FrĂ„gan Ă€r bara nĂ€r? 

SĂ„ jag fortsĂ€tter att ta en dag i taget sĂ„ lĂ€nge och tar smĂ„ smĂ„ steg i taget... ett steg fram... och tvĂ„ steg tillbaka. 

(null)

Livet Àr en berg och dalbana just nu, men tro mig, jag ger inte upp! Jag behövde bara fÄ ventilera mig lite! Hoppas att jag inte har skrÀmt upp er allt för mkt, för det var verkligen inte min mening, och som sagt, jag ger INTE upp! Trots livets alla tistlar och Törner... ett steg i taget.


/Anjelicka 


Anjelickaleontina87.blogg.se

VĂ€lkommen till min blogg 😊. HĂ€r kan ni lĂ€sa om mig och min snĂ„riga vĂ€g genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0