En regnig och grÄmulen mÄndag i oktober

Hej igen alla followers! 

Jag tĂ€nkte att det kanske var dags igen för en liten uppdatering frĂ„n min sida 🙂. SĂ„ vad Ă€r nytt i livet? Har det hĂ€nt nĂ„got? Är allt som vanligt? BĂ€ttre? SĂ€mre Ă€n sist? Blir ni nyfikna? đŸ€Ș. FortsĂ€tt lĂ€sa sĂ„ ska jag berĂ€tta för er 😎. 

(null)

SĂ„ vart var det vi slutade förra gĂ„ngen? Jo, jag tror att jag hann med och berĂ€tta att jag skulle fĂ„ komma till en ny psykolog iallafall... kĂ€nns det bekant? Jo nu kommer jag ihĂ„g! Jag berĂ€ttade ju för er att jag och min psykolog hade bokat in en ny tid och den hĂ€r gĂ„ngen sĂ„ gick det bĂ€ttre Ă€n förra gĂ„ngen! Det Ă€r fortfarande en stor utmaning varje gĂ„ng jag ska dit och jag fĂ„r verkligen kĂ€mpa för att övervinna mina hemska hjĂ€rnspöken! Men jag tror och hoppas pĂ„ att det hĂ€r iallafall Ă€r ett steg i rĂ€tt riktning! Det kĂ€nns iallafall som att jag och S har fĂ„tt en relativt bra relation till varandra och jag kĂ€nner att jag kan öppna upp mig flr henne, ja iallafall till en viss del... jag har fĂ„tt med mig nĂ„gra riktigt anvĂ€ndbara tips och verktyg av henne som jag kan anvĂ€nda mig av i vardagen sĂ„ det kĂ€nns faktiskt helt okej. Ett steg i taget... ena foten framför den andra... och Ă€ven om det kan kĂ€nnas som smĂ„ myrsteg ibland sĂ„ Ă€r det Ă€ndĂ„ ett litet steg i rĂ€tt riktning 😎.

(null)

Okej, sĂ„ hur gĂ„r det med allting annat dĂ„? Jo jag har haft kontakt med min handlĂ€ggare inom IPS Projektet igen och vi har kommit fram till att jag ska försöka börja arbetstrĂ€na inom vĂ„rden, eftersom att jag Ă€r utbildad undersköterska. Det kĂ€nns vĂ€ll kanske som en logisk lösning och det finns ju mycket jobb inom Ă€ldreomsorgen, visst Ă€r det sĂ„! 

Men samtidigt som jag pĂ„ nĂ„got sĂ€tt ser fram emot att komma igĂ„ng igen, sĂ„ finns det sĂ„klart en liten rĂ€dsla med i det ocksĂ„, för jag vet ju inte sĂ„ mycket Ă€n? Hur kommer det gĂ„? Hur kommer dagarna se ut? Är det hĂ€r rĂ€tt beslut? Kommer jag att klara det hĂ€r? Vad hĂ€nder om jag misslyckas? Finns det nĂ„gra alternativ?.... Alla dom hĂ€r tankarna snurrar runt runt inuti mitt huvud just nu... Och sanningen Ă€r ju faktiskt att jag inte vet hur det gĂ„r? Jag har ju ingen spĂ„kula som kan hjĂ€lpa mig att se in i framtiden! Och pĂ„ ett sĂ€tt sĂ„ tror jag att det Ă€r bra ocksĂ„... att den dĂ€r spĂ„kulan inte finns, för hur skulle man reagera dĂ„? Vill man verkligen veta allting i förvĂ€g, eller Ă€r det bĂ€ttre att vĂ€nta och se?Carpe Diem ni vet? Vad tycker ni andra?

(null)

Vi kom iallafall fram till att min handlĂ€ggare skulle kolla upp lite vart nĂ„nstans det fanns möjligheter? Och sedan Ă„terkomma till mig nĂ€r han vet mer. SĂ„ det Ă€r vĂ€ll bara att försöka ha lite is i magen och
vĂ€nta... den som lever fĂ„r se helt enkelt 😉. 

SjĂ€lv sĂ„ har jag Ă„kt pĂ„ nĂ„gon sorts influensa aktigt hĂ€r hemma, sĂ„ just nu ligger jag kvar i sĂ€ngen fortfarande med ledvĂ€rk och ont i huvudet! SĂ„ det blir nĂ„gra lugna dagar hĂ€r hemma nu. Missade dagens möte med psykologen, sĂ„ nu Ă€r det tvĂ„ veckors uppehĂ„ll innan vĂ„rat nĂ€sta möte. Men jag hoppas och tror att det kommer gĂ„ bra Ă€ndĂ„! đŸ€Ș.

(null)

Nu mĂ„ste jag vila mitt huvud lite sĂ„ nu fĂ„r ni hĂ„lla er till tĂ„ls till nĂ€sta gĂ„ng. Jag lovar att hĂ„lla er uppdaterade 😎. 

Puss och Kram till er dĂ€r ute i höstrusket! 💕

/Anjelicka 

Anjelickaleontina87.blogg.se

VĂ€lkommen till min blogg 😊. HĂ€r kan ni lĂ€sa om mig och min snĂ„riga vĂ€g genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0