Berg och dalbana...

Hej pÄ er dÀr ute!

Ja, just nu sĂ„ kĂ€nns det som att rubriken sĂ€ger vĂ€ldigt mycket om hur jag mĂ„r just nu... det har hĂ€nt en del sen sist jag skrev... 

För det första sĂ„ har jag fĂ„tt kontakt med en ny psykolog inom allmĂ€npsykiatrin, jag har ju fĂ„tt stĂ„tt pĂ„ kö vĂ€ldigt lĂ€nge... eller det beror ju lite pĂ„ hur man menar med lĂ€nge ocksĂ„, det finns sĂ€kert dom som fĂ„r vĂ€nta mkt lĂ€ngre Ă€n jag, men jag stod i ungefĂ€r 1 1/2 Ă„r pĂ„ kö innan jag ÄNTLIGEN blev erbjuden en första tid 😀.  

(null)

SĂ„ hur var mötet? Jo det var faktiskt helt okej... det första mötet var liksom mer som en liten avstĂ€mning oss emellan, vi fick presentera oss lite för varandra och jag fick berĂ€tta lite om vem jag var och vad jag ville ha hjĂ€lp med? Tiden gick vĂ€ldigt fort tycker jag, sĂ„ vi avrundade och sĂ„ fick jag en ny tid nu i mĂ„ndags (6/8). 

Andra gĂ„ngen vi trĂ€ffades sĂ„ hade jag byggt upp vĂ€ldigt mycket Ă„ngest redan innan mötet, jag lovade att skjutsa mina förĂ€ldrar till stan och göra ett par Ă€renden innan ocksĂ„, och ni som kĂ€nner mig vet ju hur jag kĂ€nner inför det!? SĂ„hĂ€r nu i efterhand sĂ„ kan jag kĂ€nna att det kanske hade varit bĂ€ttre om jag sagt nej till det och prioriterat mig sjĂ€lv just den dagen... men det Ă€r ju som sagt vĂ€ldigt lĂ€tt att vara efterklok... 
(null)

Jag tog mig iallafall igenom det hĂ€r mötet ocksĂ„ tillslut, men den hĂ€r gĂ„ngen sĂ„ blev det betydligt mycket tuffare... vi kom in pĂ„ sĂ„nna Ă€mnen som Ă€r vĂ€ldigt jobbiga och könsliga för mig, och vad tror ni hĂ€nde? "TADA, SÅ KOM HERR ÅNGEST PÅ BESÖK" sĂ„ mitt under samtalet sĂ„ började jag kĂ€nna mig vĂ€ldigt yr och svimfĂ€rdig, vilket resulterade i att jag sĂ„klart blev livrĂ€dd och började andas lite fel, och sĂ„ var den onda cirkeln igĂ„ng igen... 😰

Jag skĂ€mdes som ett djur nĂ€r jag satt dĂ€r inne och försökte fĂ„ rummet att sluta snurra, och samtidigt försöka lyssna pĂ„ vad psykologen pratade om... men hĂ€r mĂ„ste jag faktiskt ge lite beröm till min psykolog, för hon hanterade situationen vĂ€ldigt bra och försökte verkligen lugna ner mig och förklarade pĂ„ ett lugnt sĂ€tt att det "bara" Ă€r Ă„ngesten som Ă€r pĂ„ besök igen.. Men jag kan sĂ€ga att det tog vĂ€ldigt mycket pĂ„ krafterna att försöka samla mig igen och göra ett försök att distrahera Ă„ngesten lite. Det hela slutade iallafall med att vi bestĂ€mde en ny tid nu nĂ€sta vecka igen 🙂. Förhoppningsvis sĂ„ klarar jag av att "vinna" över Ă„ngesten igen... den som lever fĂ„r se helt enkelt 😀. 

(null)

En annan sak som ocksĂ„ har hĂ€nt sedan sist Ă€r att jag har kommit i kontakt med en kontakt person inom Activa och IPS projektet, dom hjĂ€lper till med till exempel arbetstrĂ€ning eller hjĂ€lp till studier i lagom takt sĂ„ att det blir lite mer anpassat till den som söker och hans/hennes förutsĂ€ttningar. Vi har haft tvĂ„ möten nu och Ă€n sĂ„ lĂ€nge sĂ„ tycker jag att det lĂ„ter lovande 🙂. SĂ„ vi fĂ„r se lite lĂ€ngre fram hur det artar sig... ett steg i taget. 

(null)

Idag Ă€r en sĂ„n dĂ€r mitt emellan dag nĂ€r kĂ€nslorna och tankarna flyger lite Ă„t var sitt hĂ„ll... sĂ„ jag tror jag avslutar hĂ€r nu och Ă„terkommer lite lĂ€ngre fram med fler spĂ€nnande nyheter 😜. Hoppas att ni som lĂ€ser detta fĂ„r en bra dag! 

Puss och Kram sĂ„ lĂ€nge! 💕

/Anjelicka 

Anjelickaleontina87.blogg.se

VĂ€lkommen till min blogg 😊. HĂ€r kan ni lĂ€sa om mig och min snĂ„riga vĂ€g genom livet. 😊 /Anjelicka

RSS 2.0